Selasa, 17 Mac 2009

Rozita Che Wan makin cantik, bergaya !!!Ditulis oleh Rosli Manah
Rozita Che Wan ni semakin hari semakin lawa pulak penampilannya. Sebab itulah macam-macam gosip singgah dekat dia. Dulu ada gosip dia dapat hadiah kereta daripada Datuk K. Selepas dia menafikannya, gosip tu senyap sekejap. Kini ada pula gosip mengaitkan nama Rozita. Kali ini dikata dia sudah menjadi isteri kedua kepada suami seorang artis.Yang nyata, dalam banyak gosip itu Rozita semakin laris berlakon dan penampilannya juga semakin mengancam.

Inilah wajah terbaru Rozita yang dirakam semasa menghadiri pelancaran drama terbaru lakonannya 3 Janda yang akan disiarkan di saluran Astro tidak lama lagi. Judul drama terbitan Metrowealth Movies Production itu macam kena pula dengan status sebenar Rozita sebagai ibu tunggal. Selain Rozita, drama itu turut membariskan dua pelakon eksklusif Astro, Farid kamil dan Lisa Surihani, Norliana Samsudin dan Ery Sulaiman.
Cuba perhatikan susuk badan Rozita. Makin kurus nampaknya dia ni. Kurus yang menambah seri. Okeylah tu. Jaga badan atau memendam rasa dek banyak sangat gosip pasal dirinya?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan