Jumaat, 8 April 2011

ANWAR MEMBERI SERIBU MAKNA DI KG TIRAM JAYA, TG KARANG SEMALAM


Ketibaan dan kunjungan Datuk Seri Anwar Ibrahim ke Dewan Kg Tiram Jaya, Tanjong Karang semalam selepas berada di Sekinchan amat dihargai oleh hadirin terutama lebih 1500 penduduk sekitar Tg Karang. Apatah lagi dengan status "glamour" akibat mangsa klip video lucah di facebook dan internet yang semakin menggila sekarang memang ditunggu-tunggu oleh penduduk tempatan untuk mendengar sendiri hujah beliau.
Ramai berpuas hati dengan kepetahan jawa YB Sekinchan dan ketokohan Anwar malam tadi. Cerita sensai dan fitnah di berikan perhatian oleh kuncu-kuncu BeeEnd walaupun sudah berapa banyak kes lain yg di majukan kepada pihak penguasa, tapi malangnya tiada yang diambil tindakan..Memang dasar penguasa zalim dan rasuah, isu ANWAR lebih penting, kerana ANWAR akan membawa perubahan besar dalam politik PRU13 nanti, sekarangpun dapat dilihat di pilihanraya negeri Sarawak, yang mungkin menyaksikan perubahan besar untuk menolak PERINTAH TAIB MAHMUD di Sarawak.
Selamat berjuang kepada semua calon Pakatan Rakyat di pilihanraya Sarawak dan jangan lupa untuk kita sama-sama membuat kejutan pada 16 April ini..

www.pkr-dunbatangkali.blogspot.comTiada ulasan:

Catat Ulasan