Ahad, 14 Jun 2009

MASIH KELUAR POKET SENDIRI KE KONGRES KHAS PKR 13 JUN 2009 KUIS


Semasa mengundi, tak ramai yang berkecuali....


DS Anwar memberikan ucaptama di majlis perasmian Sidang Khas PKR di KUIS semalam, lebih 1000 orang perwakilan yang hadir dari seluruh Malaysia.
Sidang khas yang diadakan bagi mendapat sokongan ahli PKR telah selamat diadakan di Kolej Universiti Islam, Bangi.. rupanya terletak di dalam kawasan Bandar Seri Mahkota, jika mengikut lebuhraya PLUS, keluar melalui "exit" Putra Mahkota. Bukan ramai yang tahu kewujudan "exit" ini, jika melalui lebuhraya, ramai tidak ter pandangkan Bandar Seri Mahkota ini.
Pengalaman semalam telah mengajar "ketua" kita tentang jalan-jalan di Malaysia, jalan ke KLIA, jalan ke Nilai dan sebagainya. Agak lucu juga bila disalahkan orang yang memberi petunjuk jalan kepadanya.
Walau apapun, semua berjalan lancar, perwakilan semua hadir dengan duit poket sendiri kecuali dari Sabah dan Sarawak yang datang di taja oleh PKR Selangor, terimakasih kepada Dato' Menteri Besar yang pemurah kepada orang Sabah dan Sarawak, orang Selangor tidak ada peluang nampaknya mendapat tajaan...
Berpeluang jumpa kawan-kawan lama dan dari kampung ..
Posted by mySAS at 3:26 AM 0 comments

Tiada ulasan:

Catat Ulasan